Gebaseerd op het ontwerp van een oude staldeur, heeft Probilex een echte eye-catcher neergezet. De typische kenmerken van de staldeur zijn meteen te herkennen en geven de tafel karakter.

De tafel wordt geborsteld, ingewassen met een pasta, die vervolgens weer wordt uitgepoetst. De kleuren van de pasta blijven achter in de geborstelde nerven van het hout. Daarna wordt de Doors-tafel afgewerkt in een matlak voor een optimale bescherming. In 10 verschillende kleuren verkrijgbaar. Probilex kan desgewenst een door u aan te leveren kleurstaal spuiten (informeer naar de bijzonderheden!), waardoor het meubel perfect in uw interieur past. De houtsortering is Europees Eiken QF4. De grote noesten en de karakteristieke scheuren worden hier en daar zwart afgestopt. De tafel is verkrijgbaar in de maten 200×100, 220×100, 240×100, 260×100, 280×100 en 300×100 (maten zijn in cm). De hoogte is 78 cm. Door de QRM werkwijze van Probilex is maatwerk binnen deze tafellijn vanzelfsprekend mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Bij de Doors-tafel, hebben wij een aanbouwwand in collectie. De vakverdeling is 50 cm, 80 cm of 100 cm breed en de hoogte kan in 4, 5 of 6 vakken worden geleverd. De deuren zijn op dezelfde manier bewerkt als de Doors-tafel. De aanbouwwand maakt de collectie Doors compleet. U kunt een eigen indeling maken. Mocht maatwerk gewenst zijn, is het mogelijk de maatvoering in de breedte aan te passen, waardoor de aanbouwwand passend gemaakt wordt op uw woning of kantoor.